Projekt skončil v roce 2013

zpět na detail: Aromaterapie

seznam všech úvah

Aromaterapie

Tuto víkendovou akci jsem si zezačátku zapsala zejména kvůli tomu, abych nahnala kredity. O aromaterapii jsem nevěděla téměř nic. Jen to, že existují nějaké éterické oleje, ale to, že se dají použít na masáže a dokonce i k léčbě jsem se dověděla až na této akci. Doporučila mi ji spolužačka, protože s ní měla minulý rok velmi dobré zkušenosti. Bohužel jsem se nestačila zapsat i na jinou víkendovou akci, protože po účasti na této jsem chtěla další.
Zezačátku jsem si myslela, že to bude probíhat jako klasická přednáška. Opravdu mě příjemně překvapilo, jak nakonec akce probíhala, co vše jsme se naučili, a hlavně jakým stylem. Velmi mě potěšilo, že to nebylo jen strohé vyprávění o aromaterapii, ale naučili jsme se jak se silicemi zacházet, čemu se vyvarovat a v jakém poměru je ředit. Byla to zábava, odreagování od všedního života, bylo to něco, kde jsem se cítila opravdu dobře. Naučili jsme se mnoho věcí hlavně do praktického života. Paní magistra Jurečková byla prostě úžasná, vedla tento seminář s nadšením a probudila v nás věrné posluchačky. Na závěr „víkendovky“ jsme si každá namíchala vlastní silici. S pomocí tabulky, kde byly vyobrazeny konkrétní informace o dané esenci. Mě velice oslovila kombinace vůní mandarinky a citronu. Našly se i esence, které mi nevoněly, například levandule, ale když jsem se dozvěděla, na co všechno se může použít, rozhodla jsem se ji zařadit do domácí lékárny. Myslím si, že by se této akce měl zúčastnit, každý, kdo se věnuje dětem, pedagogickým oborům a i každá žena, protože jak už jsem řekla, dozví se velmi cenné informace do života. Moc ráda bych se na tuto i na další akce zapsala znovu, protože mě velmi zaujaly. A je jich opravdu hodně, je to skvěle navržené, protože si myslím, že si vybere každý. Ať už ve víkendových akcích, ve workshopech nebo letních školách. Zároveň mě velice mrzí, že tento program končí.
Většina lidí je na tohle skeptická, protože si myslí, že je to další způsob jak z lidí vytáhnout peníze a málokdo věří tomu, že například vonná esence může zlepšit náladu nebo zmírnit nervozitu. Přiznávám se, že jsem tomu zpočátku nevěřila ani já, ale jakmile jsem se k tomuto tématu dostala, začalo mě to víc a víc zajímat. Samozřejmě čím víc se fausse sacoche pas cher o aromaterapii dozvídám, tím víc jí věřím a i propadám. Chystám se jí věnovat i do budoucna, protože si myslím, že je to neocenitelný pomocník při výchově dětí, péči o domácnost a samozřejmě o lidskou duši. Protože mnoho masáží spojené s éterickými oleji uvolňuje nejenom ztuhlé svaly ale i duši.
Dnešní svět je plný konzervantů a chemikálií, tak proč si neulehčit život přírodními silicemi?




Mersin Bosanma Avukati

Mersin Ceza Avukati

Mersin Bilisim Avukati

Mersin hukuk bürosu

Mersin bosanma avukati

Mersin ceza avukati

avukat izmir

bosanma avukati izmir

ceza avukati izmir

avukat adana

bosanma avukati adana

ceza avukati adana

miras avukati adana

ankara en iyi arapca kursu

ankara en iyi ingilizce kursu

ankara en iyi almanca kursu

seo uzmani

web tasarim

avukat

istanbul miras avukati

bosanma avukati maltepe

deburring machines

surface finishing machines

Industrial size ultrasonic cleaners